Welcome

Üdvözöllek a nyomorult kis csodaországomban, ami ezelőtt brutal wonderland címen üzemelt de sajnos nem éppen volt hosszú életű a titkolózás mivel rögtön rájöttek ki is vezeti. Kellemetlen, mert rengeteg problémám van, amit közölni szeretnék és bizony teljes lelki nyugalomban. 22 éves vagyok és jelenleg Hollandiában Aalsmeerban élek és dolgozom, még vagy 3 évig. Ez pedig itt a blogom és mindenféle dologgal foglalkozó oldalam. Ha tetszik a tartalom kommentálj nyugodtan, szeretem olvasni mások véleményét és megvitatni egy két témát, illetve a chatben kérhettek cserét és a többi és a többi.

#Belépés #Blog #Szerkesztő #Érdekességek

 
chat

 

 
Kedvenc oldalaim

Kedvenc blogok

@Tamasanev;

Kedvenc portálépítő oldalak.

@SamandAemy; @Lindadesign; @Glamourfactory @Everlasting @következő

 
Linkcserék

A hely végtelen, jelentkezz a chatben. <3

#Te #Te #Te #Te #Te

 
Egyszer volt
Friss hozzászólások
 
Címkék

#Külföld #Hollandia #Munka #Személyes #Életmód #Blog #Érdekesség #Toplista #Zene #Villámblog #Család #Magyarország 

 
Oldalinfo

Brutal Wonderland a vállalkozásom neve és az én kis csodaországom, ahová elvonulhatok, ha éppen a valóság nem tetszik.

Oldalcím: jenn.gportal.hu
Szerkesztő: Jenn. 
Nyitás: 2017.06.25. 
Téma: Blog & mindenféleség.
Css forrás: Katt.
Elérhetőségek: Email; Instagram; 

Próba: Vastag, Dőlt, Aláhúzott.

 
Indulás: 2017-05-28
 
Even if only a little...

005. Szemét akarok lenni.

Köszönjetek Blainenek! Oké ez nem az igazi neve de éppen throwback időszakom van, így elkezdtem nézni a Glee-t az első évadtól *-* Már a harmadikat nyúzom és már nem sokára az ötödikhez érek, amiben az én öröktitokszerelmem van Adam istenkirály Lambert! Ó, az a pasi gyerekek, napokat csorgok a laptop előtt miközben youtubeon nézem az édes videóklippjeit, bár a jelenlegi piroshaj nem éppen bejövős, de kissé alapból eltértem a tárgytól, mert nem sorozatról van szó, over.  

Van egy hatalmas hibám, még pedig kibaszott kedves vagyok és nem tudok megbántani senkit. Nem tudok nemet mondani. Nem.. nem, nem próbálom fényezni magam, mint látható ez nem egy pozitív dolog ez inkább egy átok. Tegnap a lakótársam lehúzott 6 szál cigivel, ma megkérdezte, hogy vettem e már dohányt mert kellene neki egy szál és lebasztam a faszba de még is adtam neki. Valaki töröljön már képen egy kurva szívlapáttal pls. Ekkora világfaszom nyomorék nincs még egy, mint én, de ha nem adnék neki akkor nekem lenne lelkifurdalásom, hogy nekem van neki meg nincs, pedig az én fizum hazamegy hitelekre az övá megy fűre mert elfüvezi, mert Hollandiában legális és minden rossz csöves atomfüggőszaralak ezért van kint és inkább éheznek de heti 300 eurót elbasznak fűre. 

Én nem utálok senkit és nem vagyok előítéletes, én vagyok az az ember akinek meg van a saját világa, amiben elvan és nem érdekel senki és semmi, ha túladagolná magát valami szarral az sem érdekelne, csak ne érződjön ki a hullaszag, mert aki hülye, haljon meg.  Felőlem mindenki úgy füvezik, ahogy akar, nem ítélem el, biztos egy atom jó dolog én is kipróbáltam már, bár a meghaldoklás szélére kerültem, mert Jenn ügyes és 1 liter házipálinkára tolt le egy fél szálat, lényegtelen a lényeg, hogy nem utálom a füvet én nem élek vele és aki vele él vagy tudja a mértéket tartani vagy akkor tudjon rá. Én cigizek, néha alkoholizálok, még is tele van a hűtőm kajával és bőven van cigim mindig, energiaitalozok, szóval van itt is szenvedélyfüggőség bőven, ne aggódjatok nem vagyok az az ember aki felhőkbe beszél, de ha a függőségem veszélyezteti a kajám vagy a megélhetésem akkor bizony drasztikusan lecsökkentem. Februárban 1 hónapig nem cigiztem és ugyan döglöttem meg mindennap a nikotinhiányban de összegyűjtöttem a kis pénzt ami kellett és cső, utána alig vártam hogy cigihez jussak. A függőségem nem veszi el a józan eszem. Fú de kuszamár ez a bejegyzés, mert mérges vagyok. Emberek hol az önkontroll? Miért nem tud egy tőlem idősebb srác felelősségteljesen élni? Idióta.

2017.06.25. 21:20, BrutalWonderland

004. Hollandia vs Magyarország.

A két legrosszabb dolog a külföldön létben a következők: ad1. Mikor már csak pár héttel vagy a hazalátogatásod előtt, ad2: Mikor visszatérsz.

Életem legboldogabb pillanatai mikor Hollandiában bemászok a telekocsiba és bár tudom, hogy ott fogok rohadni 22 órát míg hazaérek, de 22 óra múlva már otthon vagyok. A legrosszabb, amikor visszajövök, kb még egy hétig még bőgni szoktam, depizni és szerelmes lassú, depis számokat hallgatni csokizabálás közben. Imádom az itteni életem, nincs okom panaszra, gyönyörű helyen lakom, Amszterdam kemény 5 perc tőlem busszal, a tengerpart pedig 20km. Még is ott van a másik végletem, hogy otthon van a párom az állatkáim, anyáék bármilyen kis pöcs is legyen mikor rám tossza a telefont, azért hiányoznak. Az otthoni fizetés viszont nem tudja biztosítani azt az anyagi biztonságot, amit ez az ország tud. Mióta kint vagyok február óta rengeteg hitelünket visszafizettük és mind emellett én is éltem és nem is akárhogy, mert azért pár ruhácskát és egyebet sikerült beszereznem, ezt otthon nem engedhetném meg magamnak, még kb 3 évig biztosan nem. Szóval kerek 26 nap múlva indulok haza, ami ugyan mindenkinek majdnem egy hónap nekem már csak 26 nap és holnap és holnapután egyre csak csökkennek a számok és végül ott leszek, hogy már csak 7nap és már holnap indulok, az utolsó hetem dilisen fog telni, mert mindig meghülyülök hazamenetel előtt. Már elkezdtem hazavásárolgatni, vettem édességet és barátnőmnek szülinapi ajándékot, jövőhéten anyának fogok virágokat nézni majd páromnak és öcsémnek 1-1 üveg piát, mert hát miért ne. A Holland sör az Holland sör.. 

Holnaptól péntekig megint meló, de legalább eltelik majd az idő, legközelebbi posztom dátuma ismeretlen, mert a munkahelyemen egy biztos, hogy 7kor kezdek,az, hogy mikor lépek ki az épületből, na az rejtély, elég kellemetlen kaja szempontból, mert sosem tudom, mennyit pakoljak be. Sütöttem Croissant és ez lesz a hamim holnapra, sonkával <3 Ebédre pedig Cukkinit rántottam, sültkrumplival, majdnem egészséges kategóriába sorolható de azért nem viszem túlzásba. 

Ó visszatérve az edzős dologra, a haspréseket abbakellett hagynom két napra, mert kegyetlenül begörcsöltem valamitől, vagy salátaszósztól, vagy fogalmam sincs, de biztos, hogy kajától, mert a gyomrom fájt, de haldokoltam, azért 10-10 hasprést csináltam, ami valljuk be, egyenlő a nullával, így ideje kínozni magam újra. A guggolások... gyerekek... az a kép 50db-bal indít rögtön nekem két nap alatt nem sikerült eljutnom az 50-ig, nem tudok megcsinálni 50 guggolást egyszerre, fáj kész végem. 30 a plafon, így kitaláltam hogy 30 guggolás + 20 - 20 lábemelés nyújtott lábbal hátra, illetve wallsit 30mp, ami annyit jelent hogy a falnak támasztod a hátad és ülő helyzetben megállsz mellette bizonyos időre. Na meglátjuk mennyire lesz jó.

2017.06.25. 16:46, BrutalWonderland

003. Sometimes just enough.

Sikerül néha mély pontra jutnom és olyankor igen nehéz felvakarnom magam. Tartom az elméletem, hogy időnként bele kell csúsznunk abba a bizonyos gödörbe, hogy nagy erőfeszítés árán kimásszunk és újult erővel ismét észrevegyük az apró szépségeket. Ám az én gödröm most egész mély és a körülöttem lévők elkeztem szépen földet dobálni rám, mely minden egyes percben egyre csak több lesz míg végül megfulladok alatta. Mindig is rettegtem attól, hogy élve fognak eltemetni és majd felébredek a koporsómban, mint a Hollywoodi filmekben és tudatosul bennem, hogy hamarosan megfulladok, nos ez az érzés majdnem ilyen csak rosszabb, nem gyorsan fulladok meg, hanem szépen lassan óvatosan. 

A szobatársam egy szörnyen negatív személy, már egyszer írtam róla, hogy kiakaszt az apró hülyeségeivel, de a napiszintű negatív energiája végképp kicsapja a biztosítékot. Amikor azt hallgatod egésznap, hogy minek dolgozunk, úgysem keresünk eleget, hogy ez is szar az is szar. Számtalanszor próbáltam elhívni fagyizni, mert nyár van és bár Hollandiában annyira nincs meleg, azért előfordul, hogy van 25-30fok ritkán és olyankor istenkirály betolni egy fagyit, kemény 1-2 euró kiadás. Nemet mondott, az indok itt nincs elég választék és ő nem eszik akárhonnan fagyit csak Magyarországon és ott is egy bizonyos fesztiválon, hmm oké.. 24 féle fagyi van szóval ez kifogás. Nem rég megérkezett két csajszi csak másik házba, Sugi és Lola ők velem egykorúak és eljöttek velem fagyizni, szuper volt! Erre szobatársam megsértődött, hogy őt nem hívom soha sehova, WTF??????? ELÉG.ELÉG. Túlléptem rajta. 

Anya.. Lassan egy éve vagyok kint Hollandiában és telefonon beszélünk igen ritkán kéthetente egyszer és olyankor is messengeren, mert ha már ingyen van why not? Rendszeresen ha beszélünk és hívja valaki simán felveszi a hívást és akkor ugye megszakad a messenger és azon kapom magam, hogy rám lett baszkodva a telefon már MEGINT. Könyörgöm.. Nem bírja ki? Nem tudná később visszahívni a pasiját? Beszarok.. 

Tudjátok én mindenkivel próbálok úgy viselkedni és úgy elköszönni, mintha utoljára látnám az illetőt. Még régebben a barátnőmmel érettségiztünk, mikor felhívta az apukáját, hogy sikerült minden és meg kapta a bizonyítványát nem sokára megyünk haza, az apukája extrém büszke volt, mert hát nem igazán néztük ki barátnőmből, hogy bármiből is átmegy. Hazafelé tartottunk 1 órás út volt busszal, mire hazaértünk az apukája meghalt begörcsölt, érte ment a mentő de kórházba menet meghalt az autóban. Azóta próbálom minden napomat úgy élni mintha az utolsó lenne és igyekszem mindenkivel úgy beszélni, mintha utoljára beszélnénk. Sosem tudhatod mikor történik bármi. Ezért haragszom anyára, meg bárkire aki leszar ilyen szinten, mert anya is rámnyomja a telefont mert hívja a pasija, aki 5 percre lakik tőle és lehet 2 perc múlva pont abban az épületben robbant egy terrorista vagy bezuhan egy repülő. Mindkettő igen esélyes mivel reptér mellett vagyok és Amszterdamban szóval.. De akár egészségügyi bajom is lehet. Én csak nem tudom... 

Néha szeretnék igazán kegyetlen lenni és mindenkivel elhitetni, hogy meghaltam, majd egy hónap múlva előmászni és közölni, hogy élek. Nem azt mondom srácok, hogy ugráljanak körbe az emberek, de amikor anyáva kéthetente egyszer beszélünk akkor ne basszarám a kurva telefont mert valaki éppen hívja, értékelje már, hogy még van kit felhívnia és élek és bírja ki azt az 1 órát amit beszélünk. Annyira bánt.. 

 

Címkék: blog személyes
2017.06.25. 00:57, BrutalWonderland

002. 30 napos fenék/has kihívás.

Mindig is vonzott a kockahas és kerek fenék gondolata, így megpróbáltam valami edzésterv féleséget keresni. Szerencsém, hogy brutál vékony alkat vagyok így eddig bármit, bármilyen mennyiségben ehettem korlátok nélkül és még sincs nagy hasam, csak formátlan. 30 napos tervet azért kellett találnom, hogy legyen egy kiindulási alapom, miből mennyit kell csinálnom, ahhoz, hogy haladjak is, persze nem 30 napig fog tartani. Fenék formázásra a fenti tervet találtam guggolások sokasága, már az első nap igen durván indul és most leteszteltem magam kapásból 30 guggolásra voltam képes haldoklás nélkül, persze guggoláson kívűl még van két másik dolog ami eredményes a lábemelés hátra négykézláb és állva, illetve a fal mellett végzendő feladatok. 

Ő az én kockahas tervem. Már elkezdtem, terveim szerint végig viszem a 30 napot és utána nem tudom napiszinten hány hasprést kellene végeznem ahhoz, hogy tényleg kockahasam legyen és persze meg is maradjon. Hasprés mellett még tervben van a felülés és kinyújtott lábemelés. Természetesen innentől kezdve az étrendemen is változtatnom kell. 

Tapasztalatokat, tanácsokat elfogadok. Nem értek az edzésekhez, sosem jártam edzőteremben, így ha hülyeség nézzétek el. 

2017.06.17. 22:56, BrutalWonderland

001. Véget ért a szezon, végre pihi.

Az elmúlt egy hónap, olyan kegyetlenül legyilkolt, hogy hihetetlen. Nagyon sokat dolgoztunk 14 napon keresztül full szabadnap nélkül, majd az utolsó hetekben csak a vasárnapjaink voltak szabadok. Végre elérkeztünk oda, hogy ismét csak hétfőtől-péntekig dolgozunk, így újra blogot nyitottam új címen, új néven. 

A blog címe: Jenn, mindenféle különösebb ok nélkül lett ez a cím, valójában ez a keresztnevem, így mikor megtudtam, hogy szabad, tökéletes lestoppoltam és marad is, rövid és igazán személyes. 

Rengeteg mindenről fogok írni, rengeteg mindent fogok veletek megosztani, sok sok cikket és érdekességet fogunk átrágni, mert van pár téma ami érdekel, persze mind-mind idő, a háromnapos hétvége alatt tervezek írni.

Szóval az oldal megnyílt, üdv itt és egyebek. 

2017.06.03. 22:27, BrutalWonderland
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

 


Asztrológiai tanácsadás - BECSÜLET KASSZÁS alapon már Skype-on is! INGYENES OKTATÁS az ASZTRO-suliban!    *****    A csillagjövõ asztrológia,nagyon sok olvasmányt,ezoterikus,témákat,szoftvereket és óriási nyári akciókat ajánl, NEKED!    *****    Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok